Telefoon: 013- 590 3032 / 06-144 33 104|e.hasman@hotmail.com
Over ons2019-01-09T13:15:53+01:00

HISTORIE

Hasman Helpende Hand is in 2007 opgericht door de heer E. Hasman, vanuit de behoefte van (met name Nederlands-Turkse) ouderen om zorg te ontvangen waarbij rekening wordt gehouden met de eigen taal en cultuur. De heer Hasman en zijn gezin zijn allemaal werkzaam binnen het bedrijf en iedereen zet zit volledig in om de beste zorg aan te kunnen bieden aan haar cliënten. Hasman is derhalve een echt Brabants familiebedrijf, wat door de jaren heen gestaag is gegroeid, maar nog altijd de cultuurspecifieke zorg biedt waar Hasman voor staat. De unieke persoonlijke aanpak blijft bij Hasman daarom gegarandeerd. Inmiddels levert Hasman Helpende Hand zorg aan verschillende doelgroepen binnen de gemeenten Tilburg, Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Dongen en Gilze-Rijen.

VISIE

Ieder mens is uniek en heeft zodoende ook een persoonlijke zorgwens. Deze wensen kunnen in meerdere of mindere mate afhangen van de culturele achtergrond van een persoon. Hasman wil in het zorgaanbod zoveel mogelijk rekening houden met deze cultuurspecifieke wensen, zodat iedereen zich vertrouwd kan voelen bij het ontvangen van zorg. Zo kan er bijvoorbeeld rekening gehouden worden met de wens van een cliënt om verzorging te ontvangen door verpleging van hetzelfde geslacht, om geholpen te worden in de eigen taal en kan tijdens dagbesteding het gebed verricht worden.

MISSIE

De missie van Hasman is dat zorg niet alleen voor iedereen toegankelijk moet zijn, maar ook vertrouwd moet voelen. Zorg moet voor iedereen goed geregeld zijn in Nederland, ongeacht afkomst, religie of cultuur. Hasman biedt daarom zorg aan voor iedereen, zodat niemand zich buitengesloten of beschaamd hoeft te voelen. Hasman stelt zich ten doel om de onafhankelijkheid en zelfredzaamheid van haar cliënten te vergroten door middel van een op maat gemaakt zorgplan. Ten slotte streeft Hasman ernaar om het zorgaanbod direct te kunnen starten, zonder dat er een wachtlijst van toepassing is. Kortom, onze zorg is laagdrempelig, cultuurspecifiek en op maat gemaakt.